Herkullisista ruoista ja loistavista juomista kertovat kolikkopelit

Mielenkiintoiset ja ihastuttavat kolikkopelit voivat toisinaan liittyä myös tärkeisiin perusasioihin, kuten ruokaan ja juomaan. Nettipelaajalle valikoimaa on aina runsaasti tarjolla ja useimmat peleistä ovat pelattavissa missä vain, mobiiliversion avulla. Ennen pelaamista pelaajan kannattaa tutustua pelin sääntöihin ja lukea hyödyllisiä vinkkejä pelisivustolta ja muistathan, että herkullisista Ruoasta ja juomasta voi nauttia myös kolikkopelien muodossa virtuaalisesti.

Alla listattuna muutama loistokkaita juomia käsittelevä kolikkopeli.

Bier fest

peli on Oktoberfestiin keskittyvä juoma-aiheinen kolikkopeli. Pelin palautusprosentti on 95,32%, joten tunnelma voi olla kuten perinteisen baari-illan jälkeen, jolloin henkilön taskuista saattaa löytyä monenlaisia kolikoita ja kuitteja. Pelin erikoistoiminnoista on loistava mahdollisuus napata itselleen ilmaiskierroksia valitsemalla erinäköisiä kaljatuoppeja.

Schlager Slotten

kyseistä peliä voi vapaa-aikanaan pelata kera skumppalasillisen, nimittäin pelin yhtenä symbolina on aito, kuohuva samppanja. Pelin sävelmät on valittu teemaan ja juomaan sopiviksi, joten kuulokkeet korvaan ja nauttimaan asiaankuuluvasta musiikista.

Tipsy tourist

pelissä etelänlämpö, ranta ja meri huumaavat pelaajan täydellisesti nauttimaan olostaan. Lämpöisellä säällä täytyy pitää huolta nesteytyksestä, joten pelaajan matka johtaa paikalliseen baariin. Tipsy tourist -kolikkopeli tuo lomafiiliksen vaikka keskelle arkea. Pelissä on hulppeat Miamin maisemat, wildit, ilmaiskierrokset, ja juomabonukset. Pelin palautusprosentti on 91,7%

Laadukkaat juomat vaativat seurakseen herkullista virtuaalista vatsantäytettä, jota nettipelien monipuolisessa maailmassa on runsaasti tarjolla. Ruoka-aiheisia kolikkopelejä löytyy todella paljon.

Seuraavaksi muutamia herkullisia ruokia käsitteleviä pelejä.

Win Sum Dim Sum

kiehtovassa ja grafiikaltaan pelin teemaan loistavasti pelissä on

erikoistuttu herkulliseen kiinalaiseen ruokaan, eli Dim Sum:iin joka on suosittu välipala Kiinassa. Herkullisen ruoan lisäksi peli tarjoaa 5 kelaa ja 15 voittolinjaa, wildejä ja ilmaiskierroksia. Pelistä on saatavilla sekä ilmainen demoversio että oikean rahan avulla pelattava versio.

Candy Bars kolikkopeli

on suklaasta ja karamelleistä kertova peli, joka tarjoaa pelaajalle bonuksia, huikeat 50 voittolinjaa ja sen lisäksi progressiviisien jättipotin. Kysymyksessä on pirtsakka hedelmäpeli, jossa pääosissa ovat herkulliset makeiset, raikkaat tikkarit ja täyteläiset suklaapatukat.

So Much Candy

on todellinen herkkusuiden hedelmäpeli. Peli on tuttujen, perinteisten hedelmäpelien tyyppinen, ja yksi pelin yksittäisistä pelisymboleista saattaa laajentua jopa viisinkertaiseksi. Käytännössä pelaaja voi saada omalle rivilleen mahtavat 25 kappaletta samaa symbolia. Symboleina toimivat makeiset ja karamellit, jonka lisäksi mukana on Wild-symboli ja Scatter-merkki sekä numeroita ja kirjaimia.

5 Dazzling Hot

on progressiviinen hedelmäpeli, joka koostuu viidestä voittolinjasta sekä viidestä rullasta. Peli on tyypiltään klassinen hedelmäpeli, joka sisältää upeita moderneja pelitoimintoja. Pelissä on mukana kaikkiaan kahdeksan symbolia. Vähintään kolmen saman symbolin ilmestyessä yhdelle voittolinjalle pelaaja voittaa potteja voitonmaksutaulukon mukaan.

Plenty on Twenty

peli on pirteän erilainen hedelmäpeli. Symbolit ovat samoja vanhoja hedelmiä kuin muissa klassisissa hedelmäpeleissä, mutta tässä ne on toteutettu animaatiotyylisellä grafiikalla. Symboleilla on omat uniikit kasvot ja ne ovat tyylikkäästi animoituja.

Roaring Forties

pelin nimi tulee voittolinjojen määrästä. Peli on siis 40 voittolinjaa sisältävä klassinen hedelmäpeli. Pelissä on myös wild- ja scatter-symbolit, sekä mahtava tuplaus -ominaisuus. Yhdelle voittolinjalle pystyy asettamaan kerrallaan 1 – 100 kolikon panoksen. Jokaisella pelikierroksella voi pelata käyttäen kaikkia pelin voittolinjoja. Pelikierroksen panokseksi tulee 40 – 4000 kolikkoa.

What’s cooking

peli on ravintolamaailmaan sijoittuva herkullinen kolikkopeli. Peli on tehty hauskaksi ja humoristiseksi, ja se alkaa hauskalla animaatiolla kokista joka käyttäytyy kömpelöllä tavalla keittiössä. Samalla teemalla jatketaan kolikkopelissä, jonka voittolinjan symboleina toimivat muun muassa palamaan roihahtanut ruoka, blenderistä ulos tirskuva juoma ja kattilasta kuohuen ylipursuava kuuma keitto. Pelin grafiikka ja visuaalinen ilme on todella onnistunut ja peli saa sekä hymyn kasvoille että ruokahalun heräämään.